Nyheter                                        

Mer nyheter på www.facebook.com/powergolfsweden

2021-12-21

Året rusade förbi. 2021 gick otroligt fort och ett stort tack till er alla som kommit på lektion eller tittat på sociala medier. 2022 ligger på planeringsbordet och datum för kurser och lektioner beräknas komma ut i slutet av januari.

God Jul och Gott Nytt så ses vi 2022. Ta hand om er. ☃️🏌🏼

2021-10-01

Vintergolf i vår simulator. Är du intresserad av spel och träning i simulatorn under vinter? Kontakta mig så skickar jag årets erbjudande. Välkommen till en roligare vinter.

2021-06-15

Boka i god tid. Jag är otroligt glad att så många vill komma och hälsa på mig på Norråva GK. Lektionsbokningen har varit fullbokad ganska lång tid i förväg så var ute i god tid när ni planerar lektioner för resterande av säsongen. Vi ses. 👍

2021-02-01

Nu finns kurser planerade för säsongen 2021. Du hittar datum och bokning på http://www.norravagk.se Vi ses i sommarsolen på Norråva.

2020-12-23

Tack för ett fantastiskt 2020. Youtubekanalen blev mycket större under året och jag vill tacka er alla för kommentarer och visningar. Mer kommer under 2021. God Jul och Gott Nytt så ses vi nästa år.

2019-05-28

Kurser på Norråva under 2019 hittar du nu på http://www.norravagk.se

2019-04-29

Mindre tider på Kista Golfcenter framöver. En del stora ändringar av mina möjligheter att utföra mina lektioner på Kista Golfcenter gör att jag under framtiden kommer minska min närvaro på rangen. Detta innebär istället att möjligheten att boka lektioner på Norråva GK ökar i samma utsträckning. Flera nya kurser kommer också startas inom kort. Håll utkik på facebook och här på hemsidan…

2019-03-01

Nu är snart säsongen igång och jag kommer finnas på två platser i år. Jag fortsätter med privatlektioner på Kista Golfcenter men jag kommer också att finnas på Norråva Golfklubb på Värmdö. På Norråva kommer jag hålla nybörjarkurser, sommarkurser och privatlektioner. Mer info om detta kommer inom kort. 2019 blir ett fanatstiskt år…

2018-12-23

Tack för i år alla som kommit på lektion eller följer med på sociala medier. 2018 har varit ett mycket lärorikt och givande år. Vi ses 2019.

TACK👍👍👍

2018-12-21

Efter en mycket hektisk tid med företagsevent finns det nu några tider att boka inomhus i januari. Det är bara måndagar mellan 11-16 och det kommer att vara så denna vår. Ni finner bokningen på:

http://www.bokamera.se/marcusedbladgolf

2018-11-30

Bokningen för inomhusträning är inte klart. Många företagsevent som styr tiden ganska mycket under våren. Hoppas vara klar innan jul. Mer info kommer…

2018-11-29

Hemma från första golfresan till Spanien. Fantastiskt att få ha det så bra med så otroliga människor i fyra dagar. Stort tack för att ni ville följa med och testa ett nytt kapitel i Marcus Edblad Golf. Mer resor kommer.😃

2018-10-30

Sista veckan utomhus för året. Det kommer bli paus i lektionsverksamheten till första veckan 2019. Många uppdrag med föreläsningar, resor och simulatorjobb kommer dominera tiden fram till nyår. Var inte rädda för att höra av er via mail om ni har frågor. Vi hörs snart igen. 😃

2018-09-30

Säsongen rasar mot sit slut, otroligt vad denna sommaren varit varm och snabb. Full fart hela tiden och det är jag otroligt tacksam för. Tack alla som kommer och hälsar på. Samtidigt som tempen visar 30 grader planeras det för vintersäsongen, mer info i slutet av oktober.

2018-03-22

Kanske vår snart. Kista Golfcenter öppnar sina dörrar i morgon och det är ett säkert vårtecken även om snön fortfarande ligger djup på sina ställen. Utomhuslektionerna är inte hotade som det ser ut nu utan kommer starta första april enligt plan. Vi ses i vårsolen…

2018-02-08

Boka i tid. Redan nu börjar kurser och privatlektioner att bokas och till och med fyllas upp på Kista Golfcenter. Boka gärna i god tid och planerar ni att ta ett flertal lektioner får ni gärna boka dessa från början. Det var väldigt kul att se intresset som redan har visats sig i bokning. Vi ses inomhus eller utomhus.

2018-01-10

Två veckor till världens störtsta golfmässa i Orlando, Florida. Jag kommer försöka hitta godbitar från mässan och rapportera om trender och galenskaper inom golfbranschen. Kommentera gärna inläggen så vi kan finna fler godbitar om ni saknar något. Vi ses snart med rapport från värmen…

2017-11-22

Tider för inomhusträning går nu att boka. Starten blir till början av 2018. QMåndagar och tisdagar mellan 11:00 och 16:00 är de tider som finns att boka. Tänk på att det är olika scheman för inomhus och utomhus. Inomhus gäller fram till 31:a mars, allt därefter gäller utomhus. Boka på:

www.bokamera.se/marcusedbladgolf/inomhus

Välkomna in i värmen…

2017-11-11

Bokningstider inomhus. Bokningsbara tider inomhus kommer att göras tillgängliga inom kort, förhandlar just nu med TolvStockholm och räknar med att det blir klart innnan 1:a december. Vi ses i värmen på Tolv…

2017-11-09

Kisa golf stänger för säsongen. Rangen håller öppet november med minskade öppettider. Jag håller lektioner t.o.m. 14:e november. Det har varit en fantastisk säsong som nu tar slut. Tack alla som kommit och hälsat på under året.

2017-09-25

Utomhussäongen går mot sitt slut och fler golfare än nånsin har besökt min golfskola, tack till er alla. Många frågar också om var jag kommer finnas under vintersäsongen inomhus och det ser ut att bli en fortsättning på mitt samarbete med TolvStockholm. Vi kämpar vidare utomhus så berättar jag mer när allt är klart.

2017-08-01

En hektisk sommar. Ett stort tack till er alla som följer facebook och är aktiva med kommentararoch delningar. Många har rest långväga för lektioner i år och nu när semestertiderna är över så är det åter mycket bokat i schemat. När ni bokar lektion, boka gärna de två första lektionerna direkt så det inte blir för långt i mellan de första tillfällena, en vecka är ofta lagom.

Hjärtligt välkomna till en golfhöst med fler långa raka slag.

2017-05-22

Nu väntar Nordea Master på Barsebäck. Jag kommer finnas hela veckan på Pro-Am tävling, föreläsningar och på rangen. En galen vecka som förhoppningsvis kommer erbjuda allt från soliga dagar till goa pratstunder om golsvingens alla gåtor. Vi kanske ses på plats…

2017-05-10
5000 följare på facebook. Tack alla ni som följer, delar, gillar och kommenterar. Ni gör det möjligt att sprida ett budskap om en enklare väg till roliga golf. Jag kommer också fortsätta söka produkter jag tror på som ni kommer kunna köpa till ett rabatterat pris. Vägen går mot 10 000….

2017-04-09

Boka mer än bara första lektionen. Internetbokningen har tagit fart och första två veckorna blev snabbt fullbokade. Boka gärna alla tre lektionerna om du tänkt köpa ett paket av tre. Lagom är normalt att boka tre lektioner inom totalt sex veckor. Planera alltid lite träning mellan lektionerna då det är den absolut viktigaste delen.

Vi ses på rangen…

2017-03-26

Bokning på nätet från 16:e april. Jag lämnar nu stenåldern och testar bokning på nätet. Partner i detta blir bokamera.se och du hittar mig direkt på:

www.bokamera.se/marcusedbladgolf

Detta gör det mycket lättare att boka och finns tillgängligt dygnet runt. Boka din tid redan idag…

2017-03-15
Ut och njut. Det är snart dags att ta del av våren och första dagen utomhus blir söndagen den 2/4. Därefter kommer jag mestadels vara på Kista Golfcenter. Bokningen flyttas dit och mina bokningsbara dagar kommer vara söndag, måndag och tisdag. Vill ni att jag kommer och hälsar på er? Kontakta mig för bokning och offert.

Vi ses i vårsolen…

2017-01-31

Nytt år och nya möjligheter. Inomhusträningen på Tolv Stockholm har sparkat igång på allvar med lektionsmöjligheter söndag, måndag och tisdag. Bokning sker via mail eller per telefon under inomhussäsongen. Vill ni boka ett företagsevent börjar det redan att bli gott om bokningar i vår så hör av er så snart ni vet datum då ni vill att jag ska komma och hälsa på er. 2017 blir ett kanonår, hoppas vi ses under året…

2017-01-26

2017-01-11

Dags för USA. Nu lanseras mina videos på engelska tillsammans med http://www.golfswing.com som samarbetspartner. Ska bli spännande att se vart det tar vägen under året.

2016-12-19

Ett fanatiskt år går mot sitt slut. Tack alla som föjlt med på resan under 2016 och mitt team hoppas att du följer oss även i framtiden. Vi laddar för ett ännu mer lärorikt 2017 och kommer också lägga mer enetgi på den engelskspråkiga delen av sidan.

Hela våren har vi dessutom mycket bra möjligheter på Tolv Stockholm med högklassig inomhusträning. 2017 startar med lektioner redan den 3:e januari och jag hoppas jag får träffa många av er redan under våren.

God Jul och Gott Nytt så ses vi 2017.

Tack till er alla…

2016-10-30

Vintern blir fantastisk. I ett sammarbete med golf – och nöjescentret Tolv Stockholm kommer vi kunna träna och spela på ett flertal simulatorer. Start redan 1:a december om allt går som det ska. Bokningar av lektioner sker nu direkt med mig på mail eller telefon. Framtiden ser bra ut…

2016-10-10

Inomhussäsongen osäker. Jag har lagt ner mycket tid på att finna en lämplig lokal för att kunna använda min simulator under vintern. Vi kommer fortsätta på Kista Golf så länge det går att plocka bollar och en bra lösning för vintern hoppas komma inom en snar framtid. Mer info så snart vi hittat rätt….

2016-08-01

En fantastisk sommar börjar gå mot sitt slut. Med lite mer än halva säsongen gången är detta en stor framgång för min golfskola. Kul att också många utanför stockholm finner det viktigt att komma och hälsa på för att förstå och slå bättre. Vi fortsätter i samma stil hela hösten och hoppas nå 5000 likes på facebook innan nyår.

2016-07-01

Tack för en fantastisk vår. Nu väntar två veckor med uppdrag på olika platser i landet innan jag i mitten av juli återkommer till Kista Golfcenter. Mer videos kommer under sommaren som förhoppningsvis kan hjälpa ännu fler golfare att få kontroll på den ibland olydiga bollen. Trevlig sommar önskar jag er alla…

2016-05-12

En ny säsong har rivstartat och årets första video är klar och finns på Facebook, glöm inte gilla Powergolf Sweden på FB så du kan få alla videos först av alla. Mer kommer de närmaste veckorna…

2016-05-02

Ute i god tid. Jag är mycket tacksam över hur många som hör av sig för lektioner men tänk på att vara ute i god tid då det är några veckors väntetid på en lektion nu under våren.

2016-03-28

Bokningen flyttad till Kista Golfcenter. Nu har utomhussäsongen börjat och därmed sköter Kista golf mina bokningar. Ring dit på 08-751 87 50 och boka din tid. Boka i god tid så ses vi i vårsolen.

2016-02-29

Våren står snart för dörren, är du redo? Det är nu dags att börja vässa svingen inför säsongen. Min bokningspärm fylls snabbt och jag hoppas detta blir ett minst lika bra år som 2015. Jag stannar inomhus till veckan efter påsk då jag återgår till Kista Golfcenter som beräknar att öppna till påsk. Vi ses snart hoppas jag…

2016-01-08

Nytt år med nya mål. Min förhoppning är att jag ska hinna hjälpa ännu fler golfare till roligare och bättre golf i år än något år tidigare. Det stora intresset för instruktioner på video gör att vi självklart kommer fortsätta med detta och försöka ta med så många av er golfares frågor som möjligt.

Våren börjar inomhus på Unipeg Riviera mitt i stan. Jag har fått många mail om när jag tror att utomhussäsongen börjar men det kommer nog dröja till slutet av mars innan det är dags att flytta ut lektionerna. Vi ses inne i värmen och bokningar sker direkt med mig på mail eller telefon.

Vi ses…

2015-12-10
Julklappsspecial. Vill du köpa ett presentkort till någon du vill göra glad eller till dig själv så har jag ett specialerbjudande.

2 lektioner a 50 min för 995kr (ord pris 1400kr)

Jag har 20 presentkort till detta pris så hör av er snarast per mail eller telefon om ni vill ha ett av dessa.

God Jul

2015-11-23

Unipeg Riviera är nu klart som min vinterbas. Under vintern kommer lektioner att kunna bokas mån-tors mellan 11-17. Endast event kommer att gå att boka kvällar och helger. Detta innebär möjlighet till träning och lektioner i sveriges kanske modernaste vinteranläggning. Bokningar görs under vintern direkt med mig på mail eller telefon. Vi ses i simulatorn…

2015-11-15

Nya priser från 1/1-2016. Kista golfcenter höjer priserna för oss intruktörer från och med 2016. Därav kommer det bli en ny prislista på lektioner. Se mer under rubriken bokning och priser.

2015-10-30
Utomhus till sista november. Om det inte kommer snö så kommer jag fortsätta instruktioner på Kista Golfcenter hela november ut. Därefter blir det lite vinterledigt innan 2016 sparkar igång på JS Golf i Södertälje och på Unipeg Riviera på sveavägen i stockholm. Mer info kommer under november.

Vi ses…

2015-09-30

Vintern närmar sig och inom kort kommer jag kunna tala om var jag kommer finnas för bokning av lektioner under vinterhalvåret. Beräknat är att i alla fall delvis finnas kvar på Kista Golfcenter till i slutet av november. Detta mestadels eftermiddag och kväll då de kyliga morgnarna gör golfen lite svårare. Mer info inom kort.

2015-08-12
Tiden går fort när man har kul och nu närmar sig årets viktigaste tävling. Match VM i longdrive går av stapeln på Vreta Kloster Golf Klubb den 4 & 5 september. Med en fullbokad lektionskalender är jag mycket nöjd med att hinna med lite träning och förberedelse innan tävlingen. Kanske kommer några av er och ser finalerna under lördagen som blir en riktigt häftig upplevelse för alla fans då många tidigare vinnare av EM och VM kommer finnas på plats.

2015-07-12

Sommaren går snabbt vidare och mycket hinner hända. SM veckan i Golf är avslutad och min insats som Caddie/Coach gav en sjätteplats för Sophie Ekman som tävlat på SM i över 30 år, kul att träningen ger resultat.

Nästa utmaning står också för dörren när jag ska försöka hjälpa Tony Nilsson (Västerås) att kvala in i Senior British Open. Skänk oss en tanke på måndag så kan det gå vägen.

Videoserien går också snabbt framåt och mer videos kommer inom kort. När serien är slut kommer vi dessutom göra ett par specialprogram efter tittarnas önskemål.

Vi ses i sommar…

2005-06-13

Svensk Mästare i Longdrive Senior Division. För 10 år sedan van jag SM och idag var det dags igen. 337 meter räckte denna gång och nu väntar Match VM som  går första helgen i september på Vreta Kloster GK. Hård träning till dess hoppas jag ska kunna ge en världsmästartitel.

2015-05-31
Populära videos. Över 5000 visningar på några dagar, helt otroligt att det mottages så positivt.  Det kommer fyllas på med fler redan denna vecka så att den första serien av 9 blir komplett. Glöm inte gilla Powergolf Sweden på facebook, där finns alla enkelt samlade.

2015-05-25

Första video klar och inom kort kommer ytterligare åtta. Hoppas de kan inspirera dig att prova lite nytt och nytänkande. Vill du du gå mer på djupet och lära dig mer i detalj är det bara boka en lektion så ser vi till att få rätsida på dina frågetecken. Smart träning ger goda resultat.

2015-05-05

Dags att ladda om efter vinsten på Bro Hof och se fram emot SM som går av stapeln på Orresta GK den 12-13:e juni. Under lördagen går finalerna och fyra nya Svenska mästare ska koras.

Med värmen har också lektionsbokningarna på Kista Golf kommit igång. Riktigt roligt att så många vill lära sig bättre golfslag genom Powergolf Academy. Boka på 08-751 87 50.

2015-04-11

imageVinst i premiären på Bro Hof, en mycket bra start på året. Nu blir det ännu hårdare träning för att hitta minst 20 meter till.

2015-03-25

Nu har bokningen startat hos Kista Golfcenter. Ring 08-751 87 50 för att boka din lektion. Vi ses snart…

2015-03-22

Kylan håller greppet om stockholm och därmed stannar vi inne ett tag till. Planerad start på Kista Golf blir nu måndagen den 13:e april. Låt oss hoppas att våren kommit på allvar tills dess. Tills dess finns vi på Olearysgolf på Heron City.

2015-03-15

Årets Longdrive säsong ska börja på Bro Hof redan den 10-11:e april. Den härliga snöns återkomst kan ställa till det lite men mer info om detta lite längre fram. Håller tummarna för lite värme igen…

2015-03-04

Våren är påväg i full fart och Kista Golfcenter öppnar 14:e mars. Jag kommer finnas där för bokning från tisdag den 7:e april. Till dess är det full fart på O’Learys Heron City. Boka lektion eller event via mail eller telefon som ni finner under fliken kontakt. Vi ses.

2015-01-25
PGA mässan i florida är över för i år och nu kommer golfsäsongen snart emot oss. Håll ett öga på http://www.golfswing.com en sida som kommer vara mycket intressant med hundratals duktiga instruktörer som delger sina bästa tips, start inom kort.
image2015-01-15
OLearys Golf på Heron City är nu välbesökt och jag kan inte annat än rekommendera en runda i simulatorerna men lite god mat och dryck. Läs mer om OLearys Golf och om mig i nya numret av golfbladet. http://www.olearysgolf.se
image2015-01-03
En idrottsmässa öppnar året. Den 3-6:e januari finns jag tillsammans med Svenska Golfförbundet på Älvsjömässan för att locka fler ungdomar till golfen. Tävlingar i längsta drive och närmast hål i dagarna fyra. Vi kanske ses där…

2014-12-27
Från och med den 5:e januari kommer jag finnas på plats på Heron City igen. Boka lektion genom att ringa eller maila. Vi ses snart…

2014-12-20
Efter en fullspäckad vecka i Turkiet med Hirzl så är det dags att ta lite kort jul och nyårsledigt. Ta hand om er så ses vi 2015.

God Jul & Gott Nytt År

2014-12-15
En fantastisk dag med två uppvisningar på Maxx Royal Montgomery Golf Club. Har du chansen att åka dit så ta chansen att uppleva en mycket högklassig och komplett golfanläggning.

2014-12-13
I morgon bär det av till Turkiet för en vecka sponsorgolf i värmen. HIRZL har 80 kunder som kommer få uppleva svensk Powergolf under fem dagar.